Diensten

RAMEN TINTEN

Vragen of interesse?

Vul het formulier in.

RAMEN TINTEN

Ramen blinderen heeft voor veel mensen in Dordrecht vooral esthetische waarde, maar wist u dat er verschillende praktische voordelen aan verbonden zijn? Autobedrijf Hassing in Dordrecht vertelt u alles over het proces van het blinderen van ramen en wat de voordelen zijn. We geven u alvast een voorproefje.

Vier redenen om de ramen van uw auto te laten blinderen bij ons autobedrijf in Dordrecht

Het blinderen van uw ramen heeft behoorlijk wat voordelen. We hebben er vier voor u op een rijtje gezet:

  • Tot 99% minder Uv-straling. De zomers worden steeds warmer, ook in Dordrecht, en door uw ramen te blinderen, bereikt uw auto minder snel het kookpunt. Bovendien verbrandt u veel minder snel.
  • Het interieur verkleurt minder snel. Omdat er minder uv-straling in de auto doordringt, blijft de bekleding en de rest van het interieur langer zijn kleur behouden.
  • Inbraak vertragend. Het materiaal dat wordt gebruikt voor het blinderen houdt ook glasscherven bij elkaar en dat maakt het intikken van de ruit een stuk lastiger.
  • Betere bescherming bij ongelukken. Omdat de ruit als het ware ‘gevangen’ wordt in het folie, vliegen scherven niet alle kanten op bij een ongeluk.

Verhoog uw rijplezier, bel vandaag nog

Maak van uw auto een aangenamere en veiligere plek om te zitten en maak vandaag nog een afspraak in Dordrecht voor het blinderen van uw ramen. Om ervoor te zorgen dat uw geblindeerde autoruiten binnen de Nederlandse wet- en regelgeving vallen, bieden wij diverse blindeermogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om uw voorste portieren te tinten met de toegestane 50% tint, maar de achterste portieren zeer donker te maken met een 5% tint. Bel naar Autobedrijf Hassing via 078 617 5314 en wij vertellen u graag meer over deze en andere diensten. Zo kunt u uw afspraak voor het laten blinderen van uw ramen optimaliseren met een apk-keuring of onderhoud van uw airconditioning.

BEKIJK ONZE ANDERE SERVICES

AUTO'S CLEANEN
FINANCIEREN & LEASEN
RAMEN TINTEN
CAR WRAPPING
AUTO TUNING
ZOEKOPDRACHT
BOVAG GARANTIE
Morgen Internet - Light website