Werkplaats

APK KEURING

Vraag of afspraak?

Vul het formulier in.

APK KEURING

Om uw auto apk te laten keuren in Dordrecht, gaat u natuurlijk naar Autobedrijf Hassing. U wilt toch ook profiteren van persoonlijke service? Dan is Autobedrijf Hassing waar u moet zijn. Wij gaan namelijk altijd net dat stapje verder om u zo goed mogelijk te helpen. Wij zijn dan ook pas tevreden wanneer u dat bent. Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken voor een apk-keuring in onze garage nabij Zwijndrecht.

Laat uw auto apk keuren door onze professionele monteurs

Het is bij wet verplicht om eens in de zoveel tijd uw auto apk te laten keuren. Tijdens deze keuring wordt gekeken of uw voertuig nog in goede staat is en of u nog veilig de weg op kunt met uw voertuig. Op basis van de keuring bij onze garage in Dordrecht, ontvangt u altijd een apk-keuringsrapport. Komt uw auto goed door de keuring? Dan kunt u meteen weer veilig de weg op.

Autobedrijf Hassing repareert uw defect meteen

Blijkt er tijdens de apk-keuring bij onze garage in regio Zwijndrecht dat er iets loos is aan uw auto? Dan kunnen wij dat in de meeste gevallen meteen voor u repareren. Onze deskundige monteurs staan voor u klaar om u weer veilig de weg op te helpen! Naast voor het uitvoeren van een apk-keuring en verschillende reparaties aan uw auto, kunt u bij de garage van Autobedrijf Hassing in de buurt van Zwijndrecht ook terecht voor diverse andere diensten, zoals:

Moet uw auto een apk-keuring ondergaan en woont u in de buurt van Zwijndrecht en Dordrecht? Autobedrijf Hassing is u graag van dienst. Maak direct een afspraak met ons door te bellen naar 078 617 5314. U kunt doorgaans al snel bij ons terecht. Wilt u graag eerst wat meer informatie over onze diensten en mogelijkheden? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom om ons te bellen. Wij helpen u snel weer op weg door uw auto apk te keuren.

BEKIJK ONZE ANDERE SERVICES

TREKHAAK SERVICE
AUTOMAATBAK SPOELEN
SCHADEHERSTEL & TAXATIE
APK KEURING
ONDERHOUD & REPARATIE
AIRCO ONDERHOUD
BANDEN SERVICE
UITLIJNEN
BOSCH STORINGSDIAGNOSE