Werkplaats

APK KEURING

Vraag of afspraak?

Vul het formulier in.

APK KEURING

Om uw auto apk te laten keuren, gaat u natuurlijk naar Autobedrijf Hassing. U wilt toch ook profiteren van persoonlijke service? Dan is onze garage waar u moet zijn. Wij gaan namelijk altijd net dat stapje verder om u zo goed mogelijk te helpen. Wij zijn dan ook pas tevreden wanneer u dat bent. Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken voor een apk-keuring in onze garage in Dordrecht, nabij Zwijndrecht.

Laat uw auto apk keuren door onze professionele monteurs

Het is bij wet verplicht om eens in de zoveel tijd uw auto apk te laten keuren. Tijdens het apk keuren wordt gekeken of uw auto nog in goede staat is en of u nog veilig de weg op kunt. Op basis van de apk-keuring bij onze garage in Dordrecht, ontvangt u altijd een apk-keuringsrapport. Is het apk keuren van uw auto goed verlopen? Dan kunt u meteen weer veilig de weg op.

Wij repareren uw defect meteen

Blijkt er tijdens de apk-keuring bij onze garage in Dordrecht, in de regio Zwijndrecht, dat er iets loos is aan uw auto? Dan kunnen wij dat in de meeste gevallen meteen voor u repareren. Onze deskundige monteurs staan voor u klaar om u weer veilig de weg op te helpen! Naast het laten uitvoeren van een apk-keuring en verschillende reparaties aan uw auto, kunt u bij onze garage in de buurt van Zwijndrecht ook terecht voor diverse andere diensten, zoals:

Maak eenvoudig een afspraak

Moet uw auto een apk-keuring ondergaan en woont u in de buurt van Zwijndrecht of Dordrecht? Autobedrijf Hassing is u graag van dienst. Maak direct een afspraak met ons door te bellen naar 078 617 5314. U kunt doorgaans al snel bij ons terecht. Wilt u graag eerst wat meer informatie over het apk keuren van uw auto of een van onze andere diensten? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom om ons te bellen. Wij helpen u snel weer op weg door u te voorzien van de beste apk-keuring in de omgeving van Zwijndrecht en Dordrecht.

BEKIJK ONZE ANDERE SERVICES

TREKHAAK SERVICE
AUTOMAATBAK SPOELEN
SCHADEHERSTEL & TAXATIE
APK KEURING
ONDERHOUD & REPARATIE
AIRCO ONDERHOUD
BANDEN SERVICE
UITLIJNEN
BOSCH STORINGSDIAGNOSE
Morgen Internet - Light website