Werkplaats

Onze werkplaats

Wanneer u voor onderhoud of reparatie naar onze werkplaats komt dan is uw auto bij ons in goede handen. Wij beschikken namelijk over goed opgeleide, ervaren monteurs en over een werkplaats met moderne apparatuur.

Mocht er bij een reparatie een onderdeel besteld moeten worden of wanneer een reparatie iets langer duurt, dan laten wij u dat altijd van te voren weten wat de kosten zijn, en dat geeft een vertrouwd gevoel.

TREKHAAK SERVICE

Auto Hassing, de specialist voor advies, levering en montage. Binnenkort op vakantie en nog geen trekhaak op je auto?

 

Auto Hassing monteert trekhaken aan auto’s en bedrijfsauto’s. Of je nu een trekhaak oplossing zoekt voor een fietsendrager, aanhanger of caravan.

AUTOMAATBAK SPOELEN

Maar liefst 90% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling!

 

Geef uw automatische transmissie daarom een Powerflush behandeling!

SCHADEHERSTEL & TAXATIE

Heeft u schade aan uw auto? Laat dit dan vakkundig en snel herstellen. Behoud de waarde van uw auto en laat deze schade zo kundig mogelijk repareren. Zelfs voor de kleinste schadegevallen is het slim om dit te laten controleren bij een garage.

 

Het kan zijn dat u schade heeft aan het chassis. Het is van belang om dit inzichtelijk te hebben en te laten repareren om de auto veilig te kunnen gebruiken. Laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden van schadeherstel.

APK KEURING

Voor het uitvoeren van een APK keuring in Dordrecht, gaat u natuurlijk naar Autobedrijf Hassing. U wilt toch ook profiteren van persoonlijke service? Dan is Autobedrijf Hassing waar u moet zijn. Wij gaan namelijk altijd net dat stapje verder om u zo goed mogelijk te helpen.

 
Wij zijn dan ook pas tevreden wanneer u dat bent. Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken voor een APK keuring in onze garage nabij winkelcentrum Crabbehof.

ONDERHOUD & REPARATIE

Door uw auto regelmatig te laten onderhouden, rijdt u veilig en verkleint u de kans op autopech , Doorrijden met versleten onderdelen is niet alleen onveilig, maar kan ook de rest van uw auto beschadigen.

 

Een onnodig dure reparatie is het gevolg. Daarom adviseren wij om uw auto periodiek te laten controleren. Bij een moderne auto is, afhankelijk van de kilometerstand, één onderhoudsbeurt per jaar vaak voldoende. Een oudere auto heeft vaak meer onderhoud nodig.

AIRCO ONDERHOUD

De airco-installatie van uw auto is niet onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks een gedeelte van het koudemiddel. Dat is heel normaal.

 

Wanneer de airco na verloop van tijd beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er slijtage.

BANDEN SERVICE

De staat van uw autobanden heeft een direct effect op uw rijcomfort en uw veiligheid. Zo zijn het balanceren en uitlijnen van uw banden heel belangrijk.

 

Of het rijden op winterbanden of zomerbanden.

UITLIJNEN

Het uitlijnen van auto is een vak apart.

 

Een verkeerd uitgelijnde auto rijdt niet prettig, trekt scheef en leidt tot een te hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage.

BOSCH STORINGSDIAGNOSE

Een foutcode in het geheugen vertelt zelden het hele verhaal van een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken.

 

Bij garage Hassing vinden we ook het onderliggende probleem.

Morgen Internet - Light website