Werkplaats

AIRCO ONDERHOUD

Vraag of afspraak?

Vul het formulier in.

AIRCO ONDERHOUD

Voorkom hoge kosten door het airco-onderhoud van uw auto te laten verzorgen door Autobedrijf Hassing in Dordrecht. Voor het onderhoud maakt het niet uit of u de airco veel of weinig gebruikt. Als uw airco daarentegen stuk gaat, is de reparatie of vervanging een stuk duurder! Bij Autobedrijf Hassing gaan we net dat stapje verder zodat u in de auto altijd het hoofd koel houdt.

Wat u mag verwachten van airco-onderhoud bij Autobedrijf Hassing in Dordrecht

Laat de airco van uw auto ieder jaar nakijken, dan worden kleine mankementen sneller opgemerkt en verholpen. Zo moet het koudemiddel van tijd tot tijd aangevuld worden. Wacht hier te lang mee en de airco komt droog te staan. En dan gaat deze zeker kapot! Wist u trouwens dat een slecht functionerende airco het brandstofverbruik van uw auto flink omhoog kan jagen? Bij Autobedrijf Hassing in Dordrecht wordt de airco tijdens het onderhoud bijgevuld en worden de pollenfilters vervangen.

Combineer met andere onderhoudswerkzaamheden

Uw auto moet ieder jaar door de apk. En dan is er ook nog de kleine en grote beurt. Bespaar tijd en laat het onderhoud van uw airco samenvallen met een van onze andere diensten. Laat uw auto bijvoorbeeld gelijk reinigen van binnen en buiten. Kies voor gemak en een perfect functionerende airco bij Autobedrijf Hassing in Dordrecht. Afspraak maken? Bel naar 078 617 5314.

BEKIJK ONZE ANDERE SERVICES

TREKHAAK SERVICE
AUTOMAATBAK SPOELEN
SCHADEHERSTEL & TAXATIE
APK KEURING
ONDERHOUD & REPARATIE
AIRCO ONDERHOUD
BANDEN SERVICE
UITLIJNEN
BOSCH STORINGSDIAGNOSE
Morgen Internet - Light website